Introductie Yogatherapie **NIEUW**

De Academie krijgt veel aanvragen van yogabeoefenaars, die zich willen bekwamen in de Yogatherapie, maar nog niet voldoen aan de basisvoorwaarden gesteld door IYF en SYN. Om daaraan tegemoet te komen heeft de Academie een cursus ontwikkeld om als instapniveau te fungeren voor deze volledige erkende opleiding.

Doelstelling van de cursus is om een fundamentele basis te leggen voor de volledige opleiding tot Yogatherapeut(e) erkend door de IYF en SYN.

De cursus heeft een duur van 12 weken en bestaat uit wekelijke lessen van drie uur, totaal 12 lessen, op de zondagochtend inclusief huiswerk opdrachten.

Start: zondag 1 mei 2022 t/m zondag 17 juli 2022.

De cursus wordt persoonlijk gegeven door de bekende hoofddocent Klaas Stuive MC, grootmeester in yoga.

Het bestaat uit de volgende onderdelen

  1. Essentie van ethische en morele voorschriften als basis voor functie van Yogatherapeut(e).
  2. Globaal inzicht in de relevante meditatie-, adem- en energieoefeningen volgens technieken van Svatmarama, Gheranda, Gorakṣa en Siva.
  3. Overzichtelijk beeld van de subtiele anatomie.
  4. Inzicht in de Samhkya filosofie.
  5. Inzicht in de essentiële grondslag yogasutra’s van Patanjali.

De kosten voor 12 lessen van drie uur bedragen totaal  € 360,=.

Indien men deze lessen met succes heeft gevolgd, kan men zonder intake deel nemen aan de volledige opleiding tot Yogatherapie 4  september a.s. en krijgt men 10 % korting op het totaal bedrag van de volledige opleiding Yogatherapie. Verder verkrijgt men een certificaat van 50 uren, inclusief huiswerk besteding.

» Schrijf je nu in voor de Cursus introductie Yogatherapie online